MilujemeVychod - Príď si pre novoročnú dávku inšpirácie na Konferenciu jedinečných žien

Príď si pre novoročnú dávku inšpirácie na Konferenciu jedinečných žien

Odporúčame

Zdieľaj

Na začiatku roka si zvyčajne dávame predsavzatia, ciele, ktoré chceme v daný rok splniť. Ruku na srdce, koľko z nich sa Vám podarilo uskutočniť? Predsavzatia a ciele bývajú rôzne, chceme schudnúť a vyšperkovať postavu, prestať fajčiť, jesť zdravšie, budovať kvalitné vzťahy, zarábať viac... Mnoho z nás zlyhá už na samotnom začiatku, ochabne nadšenie, chýba motivácia a podpora, stratí sa pevná vôľa...

Tento rok však môže byť iný. A prečo? Pretože sa uskutoční jedinečná konferencia - Konferencia jedinečných žien, ktorá ti dodá práve tie chýbajúce elementy na to, aby si sa naštartovala a splnila svoje predsavzatia a ciele. Na konferencii vystúpia skvelí rečníci, ktorí ťa nakopnú svojou neopísateľnou energiu a dajú ti návody na úspešný a spokojný život. Zažiješ úžasnú atmosféru v obklopení žien, ktoré chcú, podobne ako ty, žiť svoj život naplno, kvalitne, nájsť svoj potenciál a rozvinúť ho.

Organizátorka - Ľudmila Andrejková - je jedinečná žena, manželka a matka dvoch synov, ktorá intenzívne podporuje ženy na ich ceste k sebarozvoju a podnikaniu. Zaujíma sa tiež o partnerské vzťahy, výchovu detí, je veľkou propagátorkou domáceho vzdelávania.

A práve táto obdivuhodná osôbka organizuje fenomenálne podujatie, ktoré ťa posunie vpred vo viacerých sférach tvojho života. Načerpáš potrebnú inšpiráciu na ceste k výsledkom, efektivite a úspechu v súkromnom aj pracovnom živote. Objavíš svoj ženský potenciál, jeho naplnenie a uplatnenie s cieľom byť pozitívnym prínosom pre svoje okolie a spoločnosť. Odhalíš poklady svojej duše, svoje dary a talenty, a hlavne, odvahu, ako ich použiť v reálnom živote. Dosiahneš vnútorné poznanie o sebe, svojom tele a rovnováhe.

Na tejto konferencii môžeš byť aj ty, aj ty môžeš zažiť neopísateľnú atmosféru plnú podpory, inšpirácie a motivácie. Vezmi aj svoju kamarátku, mamu, sestru a posúvajte sa spolu k svojim snom, cieľom a túžbam.

12.01.2019 v hoteli Lineas - Prešov sa tešíme na teba, lebo "Úspech si ty!" (Dale Carniage)

Už ste čítali?

Tomáš Tejbus: Búrame predsudky, že pouličné stravovanie musí byť nekvalitné

Začínal čistením šalátov a v priebehu šiestich rokov sa vypracoval na pozíciu šéfkuchára v tomto hoteli.

Inšpiratívne stretnutie pre všetky podnikavé a aktívne ženy

Akčné ženy z východu, ktoré si plnia svoje sny, sa stretnú opäť v Košiciach.

V Čani zaspieva deväť najlepších detských spevákov

Už len pár dní ostáva do veľkého finále populárnej detskej speváckej súťaže Hviezdička, ktorú už 27 rokov organizuje košický pesničkár Vlado Železňák.

Top