MilujemeVychod - O bodke

O bodke

Blog / Anna Revická

Zdieľaj

17 000. Pre niekoho obyčajné číslo, pre nás ukazovateľ, že naša práca má zmysel :-). Pred niekoľkými mesiacmi náš portál nikto nepoznal, no k dnešnému dňu o ňom aspoň raz počulo vyše 17 000 ľudí. Za tento čas sme pre vás pripravili 30 rozhovorov s ľuďmi, ktorí pôsobia na východnom Slovensku alebo majú v tomto regióne korene. Ľudia pre nás i naďalej zostávajú veľkou inšpiráciou.

Najčítanejšie rozhovory

V septembri zaznamenal najväčší úspech rozhovor so zakladateľom outdoorovej rodinnej značky BENESPORT Jánom Bendíkom. V októbri vám pripomenula Terka Kollárová, ako chutí skutočné ovocie. V novembri vás Vladimíra Ledecká presvedčila o tom, že aj keď prvý dojem u ľudí nezmeníte, môžete ich vždy príjemne prekvapiť a v decembri inšpirovala Viki Potášová, že nápady sa dajú realizovať aj bez veľkej sumy peňazí.

Ak ste nám dali šancu a podarilo sa nám váš čas spríjemniť rozhovorom so zaujímavým človekom, a ak ste pri tom dokonca mali pocit, že sa s ním zhovárate pri šálke voňavej kávy, sme veľmi radi, že za týmto rokom si môžeme napísať úspešnú BODKU.

Želáme vám úžasný, zmysluplný a kreatívny rok 2018!

Foto: Kaique Rocha, Pexels

Už ste čítali?

Ako zažiť živú archeológiu

Boli ste už niekedy v Hanušovciach nad Topľou? Ak sa zaujímate o históriu a o to, ako sa dá priblížiť hravou formou hlavne deťom, určite sa toto mestečko oplatí navštíviť.

Andrea Winslow: Nebojte sa robiť chyby

Andrea radí ľuďom v ich začiatkoch podnikania, aj ako nájsť a udržať vnútornú motiváciu.

Folkmarská skala alebo najkrajší výhľad na rodisko Juraja Jakubiska

Jedným z najkrajších vyhliadkových bodov vo Volovských vrchoch je bezpochybne Folkmarská skala - vápencové bralo, ktoré sa majestátne vypína nad obcou Kojšov.

Top