MilujemeVychod - Prechádzka v korunách stromov

Prechádzka v korunách stromov

Zaujímavosti

Zdieľaj

Prechádzku v korunách stromov budú môcť turisti od septembra zažiť v Bachledovej doline. Vyrastá tam jedinečná drevostavba - 1234 metrov dlhý náučný chodník s miernym stúpaním v korunách stromov.

Chodník korunami stromov

Návštevníkov pohodlne a bezpečne zavedie zo zeme až do úrovne 24 metrov priamo ku korunám stromov. Celodrevená konštrukcia chodníka je šetrne osadená v lesnom poraste tak, aby svojou existenciou nenarúšala ekosystém lesa a zároveň návštevníkom ponúkala pocit bezprostredného dotyku s jedinečnou časťou prírody.

Chodník špirálovito stúpa na vežu do výšky 32 metrov, kde sa nachádza 360° vyhliadková podesta priamo na hranici národných parkov PIENAPu a TANAPu s výhľadmi na Belianske Tatry, pieninské Tri koruny a Zamagurie. Cesta nadol nebude nudná ani náhodou. Z vyhliadkovej podesty sa dole zveziete najdlhším suchým toboganom na Slovensku s dĺžkou 67 metrov.

Atrakcia umiestnená v korunách stromov bude otvorená bude celoročne s výnimkou niekoľkých týždňov. Chodník bude v celej dĺžke bezbariérový.

Chodník korunami stromov
Chodník korunami stromov
Chodník korunami stromov
Chodník korunami stromov
Chodník korunami stromov
Chodník korunami stromov

Foto: Facebook/BACHLEDKA Ski & Sun
Zdroj info: www.bachledka.sk

Už ste čítali?

FOTO: Farby jesene v Slovenskom raji

Slovenský raj je magický obzvlášť v jeseni.

Beáta Záhumenská: Človek si svoje pracovné miesto môže vytvoriť aj sám

Beáta Záhumenská sa rozhodla byť mamou na plný úväzok. Popritom sa však rozbehla aj vlastný projekt.

Vladimíra Ledecká: Prvý dojem u ľudí nezmeníte. Môžete ich však príjemne prekvapiť

Vladimíra Ledecká je členkou tímu prezidenta Andreja Kisku, predsedníčkou Parlamentu právnikov a zakladateľkou občianskej iniciatívy Náš názor.

Top