MilujemeVychod - Prechádzka v korunách stromov

Prechádzka v korunách stromov

Zaujímavosti

Zdieľaj

Prechádzku v korunách stromov budú môcť turisti od septembra zažiť v Bachledovej doline. Vyrastá tam jedinečná drevostavba - 1234 metrov dlhý náučný chodník s miernym stúpaním v korunách stromov.

Chodník korunami stromov

Návštevníkov pohodlne a bezpečne zavedie zo zeme až do úrovne 24 metrov priamo ku korunám stromov. Celodrevená konštrukcia chodníka je šetrne osadená v lesnom poraste tak, aby svojou existenciou nenarúšala ekosystém lesa a zároveň návštevníkom ponúkala pocit bezprostredného dotyku s jedinečnou časťou prírody.

Chodník špirálovito stúpa na vežu do výšky 32 metrov, kde sa nachádza 360° vyhliadková podesta priamo na hranici národných parkov PIENAPu a TANAPu s výhľadmi na Belianske Tatry, pieninské Tri koruny a Zamagurie. Cesta nadol nebude nudná ani náhodou. Z vyhliadkovej podesty sa dole zveziete najdlhším suchým toboganom na Slovensku s dĺžkou 67 metrov.

Atrakcia umiestnená v korunách stromov bude otvorená bude celoročne s výnimkou niekoľkých týždňov. Chodník bude v celej dĺžke bezbariérový.

Chodník korunami stromov
Chodník korunami stromov
Chodník korunami stromov
Chodník korunami stromov
Chodník korunami stromov
Chodník korunami stromov

Foto: Facebook/BACHLEDKA Ski & Sun
Zdroj info: www.bachledka.sk

Už ste čítali?

Martina Rostášová: Nie sme stroje, aby sme boli neomylní

Martina stojí za zrodom podujatia (NE)vyšlo to!, ktoré “oslavuje” neúspech. Jeho cieľom je priblížiť ľuďom, že aj rôzne prešľapy sú bežnou súčasťou nášho života.

Monika Kmiťová: Fotka je pre mňa trojrozmerná

Profesionálna fotografka Monika Kmiťová prezrádza, ktoré tri rozmery fotografie sú pre ňu dôležité.

Lukáš Maťufka: Je jednoduché odísť. Odvážnejšie je zostať.

Lukáš spolu s manželkou založili vlastné divadlo Portál, ktorému sa úspešne venujú už desiaty rok.

Top