Čoskoro sú tu Vianoce a ak ešte rozmýšľate, ktoré koláčiky by sa mohli ocitnúť na vašom sviatočnom stole, tu je pár tipov:
Sen mnohých gazdiniek - mäkké medovníčky, ktoré nemusia odstáť a ako bonus - s cestom môžete pracovať ihneď.
Prečítať recept
Orechová klasika s podrobným fotopostupom.
Prečítať recept
Aby sa medvedie labky nepolámali pri vyklápaní z formičiek, nechajte ich vychladnúť.
Prečítať recept
Vychladnuté pečivo namáčame v čokoláde. Prípadne môžeme zliepať rovnaké tvary s lekvárom a v čokoláde namočiť až potom.
Prečítať recept
Tradícia pečenia štól vznikla v Drážďanoch v Nemecku. Hovorí sa, že štóla nesmie byť rozkrájaná skôr ako na Štedrý večer po bohoslužbe. Vraj sa tým ochráni dom pred chorobami a nešťastím.
Prečítať recept
Ilustračné foto: pexels, unsplash
Rozhovor o životnom prostredí, odpadoch a ich recyklovaní, aj o rozbehnutom koncepte Greencubator.
Prvý augustový týždeň strávi košické Divadlo hudby na Hrebienku.
Po svojej veľmi úspešnej rockovej verzii slovenskej hymny, ktorej počet zhliadnutí na internete dosiahol takmer tri milióny, ponúkla legendárna skupina svojim priaznivcom ďalší hit.