Čoskoro sú tu Vianoce a ak ešte rozmýšľate, ktoré koláčiky by sa mohli ocitnúť na vašom sviatočnom stole, tu je pár tipov:
Sen mnohých gazdiniek - mäkké medovníčky, ktoré nemusia odstáť a ako bonus - s cestom môžete pracovať ihneď.
Prečítať recept
Orechová klasika s podrobným fotopostupom.
Prečítať recept
Aby sa medvedie labky nepolámali pri vyklápaní z formičiek, nechajte ich vychladnúť.
Prečítať recept
Vychladnuté pečivo namáčame v čokoláde. Prípadne môžeme zliepať rovnaké tvary s lekvárom a v čokoláde namočiť až potom.
Prečítať recept
Tradícia pečenia štól vznikla v Drážďanoch v Nemecku. Hovorí sa, že štóla nesmie byť rozkrájaná skôr ako na Štedrý večer po bohoslužbe. Vraj sa tým ochráni dom pred chorobami a nešťastím.
Prečítať recept
Ilustračné foto: pexels, unsplash
Henrieta Holúbeková je autorkou a matkou projektu Životológia.
Medzinárodne ocenený vzdelávací program MyMachine prispieva k lepšiemu vzdelávaniu detí a mladých ľudí.
Divadlo Actor pod Vežou Košice pripravilo rozprávku plnú kúziel, zámien a zábavy.