MilujemeVychod - Vietor vo vlasoch

Vietor vo vlasoch

Blog / Anna Revická

Zdieľaj

Keď sme spúšťali tento portál, nemali sme žiadnu predstavu o tom, ako to môže celé dopadnúť. Mnohí radi čítajú rozhovory so známymi ľuďmi, ktorých netreba nikomu predstavovať. Povie sa meno a väčšina z nás vie, o koho sa jedná, čo robí, čomu sa venuje. Ako však budú vnímané rozhovory s ľuďmi, ktorí nie sú (vždy) verejne známi, ale “len” robia svoju prácu, ktorú milujú, bolo pre nás veľkou neznámou a zároveň výzvou.

Preto nás nesmierne teší, že aj v tejto dobe sú ľudia, ktorí sa vedia zastaviť, na chvíľu vypnúť. Zaujímajú sa o svojich priateľov, susedov aj neznámych ľudí. Sme radi, že dostávame od vás spätnú väzbu, keď nám píšete, že aj vy poznáte zaujímavého “východniara” alebo nám prepošlete odkaz na článok, ktorý stojí za pozornosť. Dodáva nám to úžasnú chuť do našej práce a vháňa nový vietor do vlasov.

V priebehu troch mesiacov k nám, cielene alebo náhodou, “zablúdilo” viac ako 7 000 návštevníkov. Teší nás, že sme mnohých zaujali a vraciate sa zas a zas. Vašu najväčšiu pozornosť upútal rozhovor s Petrom Gombitom, ktorí už vyše 20 rokov pracuje s bezdomovcami. Z miest vás najviac zaujal schátralý Ringov kaštieľ v Pečovskej Novej Vsi.

Portál Milujeme východ považujeme za živé miesto. Preto vás chceme povzbudiť k tomu, ak aj vy máte vo svojom okolí človeka, ktorého sa oplatí “vyspovedať”, dajte nám o ňom vedieť napr. na info@milujemevychod.sk.

V každom prípade, ďakujeme za vašu priazeň a tešíme sa na nové stretnutia. Krásny september :-).

Už ste čítali?

Miroslava Peťovská: Človek si musí nájsť to, čo ho hreje pri srdci

Dobrovoľníctvo prinieslo Mirke iný pohľad na svet.

Lukáš Tabák: Školský systém by mal reagovať na dnešnú dobu a prinášať viac inovácií

Lukáš so spolužiakmi vytvoril jedinečný produkt, s ktorým reprezentovali Slovensko v Bruseli na medzinárodnej súťaži Najlepšia študentská firma roka 2017.

Príďte diskutovať o deviatich zaujímavých filmoch

V Košiciach v kine Úsmev sa budú premietať dokumenty o Rómoch, ktorí sa rozhodli robiť niečo pre seba a pre druhých.

Top